Privacybeleid

EMAsphere verbindt zich ertoe om de Belgische wetgeving op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer na te leven, alsook de koninklijke besluiten hieromtrent. De verwerking van de persoonsgegevens met betrekking tot deze website is onderworpen aan de Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998 tot omzetting van de Richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens.
De wetteksten kunnen worden nagelezen op de website van de “Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer” (https://www.privacycommission.be/nl).

De Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei 2018 van kracht wordt, vervangt vanaf die datum de voornoemde Wet van 8 december 1992.

De informatie die wij bijhouden:

Bij ieder bezoek aan onze website, slaan we de volgende informatie op:

  • uw domeinnaam (die automatisch wordt vastgesteld zoals hierboven beschreven);
  • uw e-mailadres indien u dit kenbaar hebt gemaakt, bijvoorbeeld door een bericht te sturen of een vraag te stellen via de website, door ons uw e-mailadres over te maken, door deel te nemen aan een discussieforum, door met een ID in te loggen op een onderdeel dat enkel toegankelijk is voor geregistreerde gebruikers, enz.;
  • alle informatie over de pagina’s die u op onze website hebt bezocht;
  • iedere informatie die u ons vrijwillig hebt meegedeeld.

Deze informatie wordt aan geen enkele andere organisatie of onderneming overgemaakt.
We gebruiken deze informatie om de inhoud van onze website te verbeteren, u op de hoogte te brengen van updates, u in de toekomst te contacteren voor direct marketingdoeleinden en het promoten van onze producten en diensten of die van geselecteerde derden die u via ons willen benaderen, en om statistieken op te stellen.

Recht op toegang en verbetering

Overeenkomstig de wet, hebt u het recht om toegang te krijgen tot uw persoonsgegevens en deze te verbeteren. Op aanvraag, kunt u inzage krijgen in uw persoonsgegevens en eventuele onjuistheden laten rechtzetten. Om dit recht uit te oefenen, neemt u met ons contact op via onderstaand adres.

Contactgegevens

EMAsphere NV
rue André Dumont 5
B-1435 Mont-Saint-Guibert
België
btw: BE 0538 597 349

Externe links

Onze website kan links bevatten naar andere websites waar wij geen controle over hebben. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de inhoud van deze websites. Wij stellen deze links enkel ter beschikking om u het zoeken naar specifieke informatie gemakkelijker te maken.

Cookiebeleid

Wat zijn cookies en waarom worden ze gebruikt?

Een cookie is een klein tekstbestand dat een website achterlaat op de harde schijf of de browser van een computer. Hiermee kan worden nagegaan hoe de bezoeker de website in kwestie raadpleegt. Tal van websites maken gebruik van cookies om hun bezoekers toegang te verlenen tot bepaalde functionaliteiten. De informatie die in een cookie wordt opgeslagen, laat toe om na te gaan hoe de bezoeker van de website gebruikmaakt.

Hoe maken wij gebruik van cookies?

Onze cookies zijn in de eerste plaats technische sessiecookies de ervoor moeten zorgen dat de website correct functioneert. We gebruiken ze ook om u beter te leren kennen, onze website gerichter bij te werken, u in de toekomst te contacteren voor marketingdoeleinden, statistieken op te stellen over het gebruik van onze website en deze doeltreffender en nuttiger te maken.
Sommige cookies zijn tijdelijk en verdwijnen automatisch wanneer u uw browser afsluit; andere zijn blijvend en zullen voor enige tijd op uw computer bewaard blijven. Wij gebruiken ook lokale cookies die gelinkt zijn aan tijdelijke campagnes en weer verdwijnen nadat de campagne in kwestie is afgelopen.
Sommige pagina’s van onze website bevatten knoppen van de belangrijkste sociale netwerken. Wanneer u een pagina bezoekt waarop een of meerdere van deze knoppen voorkomen, dan kunnen bepaalde sociale netwerken via eigen trackingtechnologie, de match maken tussen de bezochte pagina en de bezoeker; dit is uiteraard enkel mogelijk indien u een gebruiker bent van het netwerk in kwestie. Voorbeeld van netwerkknoppen: Facebook (Like- en Share-knop), Twitter (Tweeter), LinkedIn.

Hoe kunt u cookies weigeren of uw instellingen wijzigen?

Indien u niet akkoord gaat met het gebruik van cookies op onze website, kunt u de instellingen van uw browser zodanig aanpassen dat cookies niet worden aanvaard.
In het help-menu van uw browser vindt u extra informatie over cookies en over de manier waarop u ze kunt verwijderen en beheren.
Elke webbrowser heeft zijn eigen instellingen, maar bij de meeste browsers kunt u de opties voor cookies wijzigen in het “Voorkeuren”- of “Instellingen-”menu dat u rechts bovenaan terugvindt; u kunt ook de “Help”-functie raadplegen.
U vindt meer informatie via de volgende links:

Wij gebruiken cookies om u een betere en meer gepersonaliseerde dienstverlening te bieden. Indien u akkoord gaat met ons cookiebeleid, kunt u verder surfen op onze website. Zo niet, stellen wij u voor om na te gaan hoe u cookies kunt beheren, of het bezoek aan onze website te beëindigen.